logo Casalina

Kapitein Red Lions Félix Denayer op bezoek bij Hasselt Stix

Kapitein Red Lions Félix Denayer op bezoek bij Hasselt Stix

Zo’n 140 leden, sponsors en sympathisanten van veldhockeyclub Hasselt Stix verzamelden onlangs in Corda Campus in Hasselt. Het werd een inspirerende avond die in het teken stond van teamwork, netwerken en de toekomst van de club. Kapitein van de Red Lions, Félix Denayer bracht daarna een inspirerende en collectieve boodschap.

Voorzitter Raf Mommen schetste de groei en de groeipijnen die zich vooral op het gebied van infrastructuur situeren voor de aanwezigen. Zowel op sportief vlak als op vlak van ledenaantal bij meisjes en jongens blijft de jonge Hasseltse hockeyclub het erg goed doen en blijven de vooruitzichten goed. De voorzitter uitte zijn bezorgdheid over de moeizame financiële ontwikkelingen rond de aanleg van het broodnodige nieuwe en tweede hockeyveld in Kiewit. In vergelijking met de andere Limburgse hockeyclub blijft centrumclub Hasselt tot op heden ver achter, ondanks het harde en vrijwillige werk van het huidige en vorige bestuursteam. De voorzitter sloot af met de hoop dat er snel een doorbraak kan komen in het dossier dat de ontwikkeling van de club kan garanderen.

Daarna was het tijd voor de kapitein van de Red Lions. Félix Denayer bracht een inspirerend verhaal genaamd Teamwork is The Dreamwork over hoe de Red Lions evolueerden van een “team of stars” naar een “star team”. Hij enthousiasmeerde jong en oud met zijn boodschap, en nam uitgebreid de tijd voor foto’s en persoonlijke babbels. De aanwezige spelers en speelsters van de club poseerden maar wat graag met de gouden Olympische medaille rond hun nek.

Het bestuur dankte ook de sponsors en stelde de nieuwe wedstrijdtenues van de club voor. Daarna was het tijd voor een aansluitend drankje en netwerkmoment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *