logo Casalina

De cijfers van 2023 van wielerminnende Immo Casalina Real Estate beloven veel goeds voor wat nog komen moet

De cijfers van 2023 van wielerminnende Immo Casalina Real Estate beloven veel goeds voor wat nog komen moet
Alain Sterckx op het podium van de GP Scherens 2019 helemaal rechts

Terwijl het jaar 2024 is begonnen, is het passend om even terug te kijken en de prestaties van het afgelopen jaar van het wielerminnend bedrijf te vieren. Het jaar 2023 bleek bijzonder boeiend te zijn voor Casalina Real Estate, gekenmerkt door aanzienlijke successen op het gebied van verkoop en verhuur. Verder geven ze ook een elektrische fiets weg, bekijk de voorwaarden en bekijk of u daaraan voldoet, dat kan je onderaan lezen.

De succesvolle Immo staat onder leiding van Alain Sterckx, al even voorzitter van de profkoers Tour of Leuven – Memorial Jef Scherens.

Casalina Real Estate, een vastgoedbedrijf met twee vestigingen, waarvan er één gevestigd is in Evere en 20 jaar ervaring heeft, terwijl de tweede zich bevindt in Wezembeek-Oppem. Ze beginnen aan hun tweede jaar in hun nieuwe, gunstig gelegen kantoren aan de Mechelsesteenweg in Wezembeek-Oppem. De aanwezigheid van de twee vestigingen breidt aanzienlijk hun database uit, met meer dan 30.750 contacten, waaronder 11.530 potentiële kopers of huurders.

Het jaar eindigt met uitstekende resultaten, met ongeveer 130 transacties in verkoop en verhuur die hun verwachtingen hebben overtroffen. Deze successen weerspiegelen onze toewijding aan ons vak en het vertrouwen dat meer dan 3.200 klanten in ons hebben gesteld.

“Gedurende het afgelopen jaar hebben we het genoegen gehad om nieuwe teamleden te verwelkomen bij het Casalina Real Estate-team. We zijn verheugd om Drita, Viktor en Jill aan u voor te stellen, die nu deel uitmaken van ons team. Drita en Jill verwelkomen u graag in ons kantoor in Evere, terwijl Viktor op u wacht in het kantoor van Wezembeek-Oppem. Ons team groeit gestaag, en als u gemotiveerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en overweeg om ons team in Evere of Wezembeek-Oppem te komen versterken via JOBS – WANTED!”

Team Casalina in beeld
Team Casalina in beeld

VOLLEDIGE BEGELEIDING BIJ UW VASTGOEDPROJECTEN

“Casalina Real Estate heeft het voorrecht gehad om u gedurende het hele proces van uw vastgoedprojecten te begeleiden, zowel bij de verkoop als verhuur van eigendommen, evenals bij de aankoop en huur. Ons ervaren team heeft zich volledig ingezet om u hoogwaardige diensten aan te bieden, en we kijken ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten gedurende het hele nieuwe jaar. Wij verzekeren u voortdurende ondersteuning door het opbouwen van een sterke en transparante relatie, gebaseerd op integriteit en professionaliteit”, klonk het gemotiveerd.

OOK IN DE SPAANSE COSTA BLANCA AANWEZIG

CASALINA Espana ontvangt en leidt u rond in uw moedertaal, zowel in het Nederlands als in het Frans. Dit om hun klanten makkelijker wegwijs te maken in de streek ten noorden en ten zuiden van de Costa Blanca. U mag van hen een persoonlijke en professionele service verwachten met maximale bereikbaarheid vandaar onze slogan “Experience makes the difference!”

POSITIEVE FEEDBACK, ONZE GROOTSTE BELONING

Wij willen onze dankbaarheid uiten voor de vele positieve reacties die we het afgelopen jaar hebben ontvangen. Dankzij uw steun heeft het kantoor in Evere een tevredenheidsscore van 4,3/5 behaald, terwijl het kantoor in Wezembeek-Oppem is beoordeeld met 4,4/5.

AANWEZIGHEID OP SOCIALE MEDIA

In een steeds meer verbonden wereld blijft Casalina Real Estate vooroplopen op technologisch gebied door aanwezig te zijn op verschillende sociale platforms zoals Instagram, Facebook, TikTok, YouTube en LinkedIn. We maken ook kortgeleden gebruik van kunstmatige intelligentie. Deze aanwezigheid versterkt onze verbinding met u, onze waardevolle klanten, en stelt ons in staat om meer toegankelijk te zijn en voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de vastgoedsector. Ook van www.regiosport.be zijn ze een vaste partner.

Zaakvoerder Alain Sterckx aan het woord
Zaakvoerder Alain Sterckx aan het woord

NIEUW BEELD, NIEUWE DYNAMIEK

“Gedurende het afgelopen jaar hebben we het visuele aspect van Casalina Real Estate heroverwogen. Er zijn wijzigingen aangebracht in onze kleuren, reclamemateriaal, onze website, en we hebben onze advertentiecampagnes geïntensiveerd. We zijn dankbaar voor de kans om deze reis met u voort te zetten in 2024. Bedankt voor uw vertrouwen, en we kijken ernaar uit om u te begeleiden bij al uw toekomstige vastgoedprojecten”, besloot het Casalinateam

LAST BUT NOT LEAST, ZE GEVEN EEN ELEKTRISCHE FIETS WEG

Om kans te maken op deze prachtige elektrische fiets, hoeft u alleen maar de verkoop van uw eigendom toe te vertrouwen aan Casalina Real Estate vóór 13 februari 2024.

De deelnamevoorwaarden zijn als volgt:

• Onderteken een exclusief verkoopcontract voor uw eigendom*.
• Zorg ervoor dat u klaar bent om uw elektrische fiets op te halen bij ons kantoor.
• Stem ermee in om gefilmd en gefotografeerd te worden tijdens de prijsuitreiking.
De uiterste datum voor deelname is vastgesteld op 13 februari 2024! De loting van de winnaar zal plaatsvinden op 14 februari om 13 uur. We wensen u veel succes en hopen dat u de gelukkige winnaar zult zijn!

*Exclusief verkoopcontract met een minimale looptijd van vier maanden, tegen een commissietarief van drie procent exclusief btw op de toegevoegde waarde. De verkoopprijs wordt bepaald op basis van de schatting van Casalina Real Estate en de huidige marktprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *