logo Casalina

Schrijf je in voor het familietoernooi Challenge Monique De Clerck en de barbecue van KHC Leuven!

Schrijf je in voor het familietoernooi Challenge Monique De Clerck en de barbecue van KHC Leuven!
Schrijf je vanaf nu in voor het familietoernooi en de BBQ op 28 augustus

Op zaterdag 28 augustus sluit hockeyclub KHC Leuven de zomer van 2021 in schoonheid af met een nieuwe editie van het jaarlijkse familietoernooi “Challenge Monique De Clerck”. Dat vormt meteen de perfecte gelegenheid voor je familie om de leden van de club te ontmoeten, van jong tot oud, en dit in een leuke, warme en sportieve sfeer.

“Kom je nét één of meerdere spelers tekort voor een volledige ploeg? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat iedereen kan deelnemen! Schrijf je ook in dat geval zeker in! We hopen ieder van jullie te mogen verwelkomen!”, klonk het bij de Leuvense hockeyers.

Alle info vind je hier. Tot de vragen omtrent het evenement kunnen behoren; hoe stel ik een ploeg samen en wat zijn de spelregels? Ook geeft KHC Leuven onder voorbehoud een blik op het volledige programma. Vanaf nu kan je je ook inschrijven voor het toernooi en de BBQ. Doe dit zeker voor 20 augustus.

Uiteraard zal er op de Challenge Monique De Clerck rekening gehouden worden met de geldende Covid-maatregelen. Het is mogelijk dat deze een impact zouden kunnen hebben op de planning op de wedstrijden die gespeeld worden aan het multisportterrein Stade Chomé in de Heverleese Hertogstraat.

Geef een reactie