logo Casalina

Ook op de slotspeeldag 2021 matchen vervroegd door coronamaatregelen

Ook op de slotspeeldag 2021 matchen vervroegd door coronamaatregelen
Ook de bordeaux-withemden van Kessel-Lo 2000 spelen deze zaterdagavond vroeger

Net zoals de twee voorbije speeldagen het geval was, zijn zaterdagavond verschillende wedstrijden vervroegd zodat de fans na de match nog even in de kantine kunnen nakaarten. Zoals geweten moeten deze door de coronamaatregelen sluiten om 23 uur. Soms worden er zelf zondagnamiddagmatchen op zaterdagavond geplaatst.

Waar eersteprovincialer KV Tervuren-Duisburg normaal de thuismatchen zondagnamiddag afwerkt, gebeurt dat nu voor de tweede keer op rij op een zaterdagavond. Ze ontvangen om 19 uur Houtem-Oplinter. In tweede provinciale a werd de avondpartij van KVC Kessel-Lo 2000 tegen Elewijt een uurtje vervroegd naar 19.15 uur. De competitieve intro tot de voetbalavond in Kessel-Lo werd normaal gezien ingeleid door Kessel-Lo B en KVC Haacht B om 18 uur in vierde provinciale c. Ook dit treffen werd een uurtje vroeger, om 17 uur, gepland.

In derde provinciale B vindt de streekmatch tussen KV Tremelo en NV Lozenhoek Keerbergen plaats om 19.30 uur in plaats van 20.30 uur. De prelude tot dit duel, KV Tremelo B – KFC Werchter in vierde provinciale C werd eveneens een uurtje vervroegd, van 18 naar 17 uur maar werd finaal afgelast daar ze niet over genoeg spelers konden beschikken. Een andere wedstrijd in die reeks, Plenke Werchter – Olympia Wijgmaal b, werd op 19 uur gezet, normaal horen ze er het beginsignaal om 20 uur.

Zijn ze nog matchen die werden vervroegd? Laat het ons hier weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *