logo Casalina

VS Kortenaken investeert in jeugd én eerste ploeg

VS Kortenaken investeert in jeugd én eerste ploeg
De nieuwe spelers bij VS Kortenaken voor het seizoen 2023-2024
Derdeprovincialer VS Kortenaken mocht recent de bronzen ster voor haar gewestelijke jeugdwerking in ontvangst nemen op de Quality in Sport Happening organisatie van Voetbal Vlaanderen & Double Pass. Bij de senioren werden alle transfers naar buiten gebracht.

Voor de jeugdwerking is er weer een stapje vooruit gezet ten opzichte van de vorige audit. Dit betekent een beloning voor het werk van de volledige sportieve omkadering van de VSK jeugd en vooral ook de spelertjes die hun beste voetje wekelijks voorzetten en fun beleven op het voetbalveld. Voor hun jeugdwerking zoeken we nog een paar trainers voor respectievelijk 11 vs 11 en 8 vs 8, bij interesse kan je contact opnemen met tvjo@vskortenaken.be

Voor de senioren zijn er nog twee bijkomende spelers die ze welkom heten ter versterking, Dieudonné Mena komt na een passage bij SV Orion Den Haag graag  naar VS Kortenaken. Met Jens Winnen krijgt VS Kortenaken er ineens een hele brok ervaring uit de hogere provinciale reeksen. Hij speelde voorheen bij VV Houtem, SMS Lubbeek -en FC Averbode-Okselaar. Zo komt de teller van het aantal nieuwkomers bij VSK  momenteel op zeven spelers. Voor de verdediging is er nog ruimte tot versterking, geïnteresseerde spelers kunnen zich melden naar jo@vskortenaken.be.

Dumon Dieter en Michiel Huybrechts gaan op voetbalpensioen en hangen de schoenen aan de haak, Sander Borgers (Zelem), Ferre Ladang(Bunsbeek), Pieter-Jan Borgugnons (FC Geetbets) en Mathias Vanderijt (Stevoort) gaan elders hun voetbalcarrière verder zetten.

Indien u van plan bent om van uw eigen seizoensvoorbereiding een succes te maken, dan mag u zeker denken aan inspanningsfysioloog Bart van der Voort. Geef hem zeker een seintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *