logo Casalina

Vroegtijdige wissel van de wacht bij SC Out-Hoegaarden: Van Passel out, Soetaers in

Vroegtijdige wissel van de wacht bij SC Out-Hoegaarden: Van Passel out, Soetaers in
Bij SC Out-Hoegaarden hangt www.regiosport.be op zijn plaats, dat vindt ook nieuwe T1 Tom Soetaers

Bij eersteprovincialer SC Out-Hoegaarden is het seizoen nog niet begonnen, maar zijn ze aan een nieuwe niet zo onbekende trainer toe. Ouwe getrouwe Tom Soetaers begint er aan zijn derde termijn nadat huidig coach Björn Van Passel er zeer recentelijk mee stopte als gevolg van gewijzigde professionele omstandigheden. 

Coach Björn Van Passel was nog maar één maand aan de slag als T1 gaf aan omwille van veranderde professionele redenen de combinatie met het trainerschap in Hoegaarden niet langer te kunnen maken.

SCOH moest snel een nieuwe technische staf. Ook T2 Nico wiens sportieve lot aan dat van zijn broer verbonden was, verlaat de club. In hun zoektocht kwamen de groen-witten automatisch terecht bij een oud bekende. Voormalig trainer Tom Soetaers neemt zo per direct de rol over. Soetaers heeft net een sabbatjaar achter de rug. Hij gaf aan terug klaar te zijn voor actie.

Soetaers begint aan zijn derde ambtstermijn bij de Brouwers.

De voormalige profvoetballer kent de club door en door, heeft ervaring in eerste en zal uiteraard de tijd krijgen het team naar zijn hand te zetten. Het team is tegenover zijn laatste seizoen wel enorm gewijzigd. Wie zijn assistent wordt is nog niet duidelijk.

“SCOH wenst vooreerst Björn en Nico te danken voor hun inzet en wenst Tom veel succes toe in zijn opdracht”, klonk het bij de Brouwers.

“Het ging opeens snel na mijn sabbatjaar. De voordelen zijn wel dat ik er iedereen ken, ik woon op amper tien minuten van de club én mijn twee zonen spelen er in de jeugd. Het voelt een beetje aan als thuiskomen, ik ga er het beste van maken”.

Vlnr voorzitter Heyvaert, afscheidnemend trainer Soetaers en duizendpoot Hendrickx
Vlnr voorzitter Heyvaert, trainer Soetaers en duizendpoot Hendrickx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *