logo Casalina

Voetballer Dimitri Rodaro van het Big Brother huis terug naar het voetbalveld van derdeprovincialer VK Berg-Op…

Voetballer Dimitri Rodaro van het Big Brother huis terug naar het voetbalveld van derdeprovincialer VK Berg-Op…
Voetballer Dimitri Rodaro (bovenaan tweede van links) zat 37 dagen in het huis van Big Brother Credits: SBS

37 dagen was spits bij derdeprovincialer VK Berg-Op Dimitri Rodaro de rijzende ster van het Big Brother huis. Een verandering van tactiek deed de strategisch aangelegde speler voorbije zondag de das om. Een voordeel was wel dat hij door de winterstop en corona amper enkele matchen misten bij zijn geliefde geel-zwarten, maar mentaal bevindt Rodaro zich nog niet volledig op het voetbalveld in het Kampenhoutse.

Al verschillende jaren maakt Rodaro een onderdeel uit van de voorhoede van de club gelegen in de Visserijstraat.

“Ik had me al voor Big Brother van vorig jaar ingeschreven en bereikte de selectie van de laatste honderden op 6.000 inschrijvingen. Ik zag mezelf hier perfect in meedraaien. Ik was er toen net niet bij. Toen Big Brother dit jaar er opnieuw aankwam, poogde ik het nogmaals. Ik haalde het deze keer wel op een totaal van 16.000 inschrijvingen. Ik kon fysieke proeven absoluut wel aan, maar die waren er niet zoveel aanwezig. Ik moest nooit in het rood gaan. Nu ik voorbije zondag mijn exit maakte, dan is het opeens hell week met fysieke proeven zoals in ijskoud water zitten of een zware zak over je schouder meetorsen. Dat was echt iets voor mij geweest. Het was vooral mentaal zwaar door hetgene ze je niet zeggen, je zweeft ergens in onzekerheid. Het was een mentale rollercoaster. Die deelname is sowieso een ploegsport, je speelt in groep of duo. Ik maakte de fout om in mijn laatste week te veel de solotoer op te gaan. Ik zat er op het einde van de rit 37 van de 100 dagen in, dat was mooi meegenomen. Ik wou er sowieso in de eerste twee weken niet uitgaan. Gaandeweg mikte ik om bij de laatste acht in maart te horen, het mocht niet zijn”, klonk het bij de twintiger die in Berg woont.

Bij de derdeprovincialer VK Berg-Op was het voorbije dinsdag al trainen geblazen.

“Dat was een zware dobber ik zat er met mijn hoofd niet volledig bij, mijn gedachten vertoefden ginds. Gelukkig miste ik door de winterstop én corona amper een paar wedstrijden. Dit weekend is het nog te vroeg om met Berg mee te spelen op verplaatsing bij Infinity Vilvoorde. Ik voel me fysiek nog niet top. Het zal aanpassen worden de komende weken”, wist de account manager van MIC Express. “Mijn gevoelens voor de meid die ik in het huis leerde kennen, Vera, zijn oprecht. Ik ga op haar wachten om dan met haar af te spreken en dan zien we wel. Ze was sowieso van plan om eens een wedstrijd van mij te komen bekijken in Berg.”

Spits Dimitri Rodaro aan de bal
Spits Dimitri Rodaro aan de bal

Geef een reactie