logo Casalina

VK Berg-Op wil komend seizoen minstens 50 punten scoren

VK Berg-Op wil komend seizoen minstens 50 punten scoren
De kern van VK Berg-Op anno 2023-2024 Beeld VKBO

Aan de Visserijlaan in Kampenhoutse deelgemeente Berg werd recentelijk de ploegvoorstelling van plaatselijke derdeprovincialer VK Berg-Op in goede banen geleid. Bij de geel-zwarten tellen ze voor het A-team tien nieuwe namen en een speler die langdurig afwezig was, komt er ook terug bij. Aan uitgaande kant verlaten vijf spelers het pand.

In de sfeervolle kantine werden nieuwkomers sfeervol ontvangen. Dat waren Kevin Laurent en Matthias De Troye (beiden Erps Kwerps), Keo Van Der Borght, Sime Vanhoof en Tristan Hassaerts (allen Eppegem), Bakary Serge Diane (Euro Kraainem B), Cesar Gale en Sander Storms (beide vrije spelers), Cem Yilmaz (Machelen), Gilles Van Cutsem (Perk). Finaal kwam verdediger Brent Van Meerbeek terug piepen na een lange afwezigheid bij VKBO. Hij kwam in de zomer van 2020 naar de club en doorliep de jeugdreeksen van Beerschot-Wilrijk.

“We komen dit seizoen in een meer Brusselse reeks terecht. Vorig seizoen brachten we het ervan af met een gedeelde zesde plaats met 48 punten in een Leuvens getinte reeks. We pogen steeds om jaar na jaar beter te doen, deze keer zouden we graag naar minstens 50 punten toewerken”, verklaarde trainer Tom Nobels aan de aanwezigen.

Tom Vandeput en Linus Denblijden (beiden Sporting Mechelen), Goran Van den Bergh (Eppegem), Bart Indinge (stopt), Kenny Pauwels (Tremelo) stoppen met het dragen van de Berg-Opkleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *