logo Casalina

Vierdeprovincialer SK Deurne wilt opnieuw beslissend zijn

Vierdeprovincialer SK Deurne wilt opnieuw beslissend zijn
De nieuwkomers en enkele leden van de sportieve staff van SK Deurne in 2023-2024

Vierdeprovincialer SK Deurne wilt volgend jaar opnieuw een rol van betekenis spelen in het klassement. Het voorbije seizoen was dat minder het geval met een twaalfde positie als gevolg voor de rood-witten. Michael De Smet neemt de honneurs waar als T1, Brent Torbeyns en Dirk van den Block vervolledigen de sportieve staf respectievelijk als T2 en doelmannentrainer. 

Krachtige middenvelder met een afstandsschot Yannick Schaers (Schaffen), Cedric Wauwermans, Jarne Janssens en Michel Pauwels(Scherpenheuvel), Kevin Fierens(Thes), en Maxim De Smet (Herselt) zijn de aanwinsten. Pieter-Jan Smolders, Ward Severijns, Pascal Noels en Maarten Aerts hangen hun voetbalschoenen aan de wilgen. Bradley Coomans vertrekt naar Antwerpse vierdeprovincialer Laakdal.

“De ambities van onze staf en het bestuur zijn om toch enige betekenis te hebben in de reeks. Dat de ploegen zoals voorheen ietwat schrik hebben om naar ons af te komen zakken”, klonk het bij de vereniging gelegen aan de De Sok nabij de Hasseltsebaan.

Één gedachte over “Vierdeprovincialer SK Deurne wilt opnieuw beslissend zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *