U15 Tielt-Winge 3000 houden het hoofd koel en kloppen OH Leuven

U15A start goed tegen OHL

De U15 A van Tielt-Winge 3000 deden het prima op bezoek bij OH Leuven. Nochtans kwamen ze rood-groenen twee keer op achterstand op het jeugdcomplex van OHL in Kessel-Lo. Zo blijven de Hagelanders op de tweede plaats staan in hun reeks.

TW 3000 startte goed tegen OHL maar het werkte de gecreëerde doelpogingen niet af. OHL daarentegen deed dat wel en twee keer. Dat zette hen meteen op een achterstand. Even waren ze de controle kwijt en OHL C nam de bovenhand. Het werd dus code rood, TW 3000 moest zich snel herpakken. In het tweede kwart stelden ze tactisch wat bij. Ze gaven weinig kansen weg, maar waren zelf ook weinig gevaarlijk. Na de rust scoorden ze snel de aansluitingstreffer en het geloof in winst was terug. Ze zagen dat OHL C begon te wankelen. Even doorduwen en de bordjes hingen weer gelijk ,2-2. De veer leek nu helemaal gebroken en ze bouwden hun voorsprong uit tot 2-5. OHL leek het hen in de eindfase toch nog moeilijk te gaan maken en scoorde de 3-5, maar ze reageerden snel door de 3-6 te maken.

Op deze zaterdag 28 oktober vanaf 11 uur ontvangt de U15 A van TW 3000 de troepen van huidige zesde KVC Kessel-Lo 2000 B.