logo Casalina

Tom Lardaux wil met SC Aarschot eerste zege boeken

Tom Lardaux wil met SC Aarschot eerste zege boeken
Tom Lardaux (links) die in duel gaat

Middenvelder Tom Lardaux is aan zijn tweede seizoen bij eersteprovincialer SC Aarschot bezig. De wit-zwarten bezetten momenteel de laatste plaats met een povere nul op twaalf. De twintiger uit vindt dit uiteraard niet kunnen en zal er alles aan doen om zijn club uit de kelder van het klassement te halen.

Lardaux moet één van de creatieve toetsen zijn waaraan het team nu behoefte heeft.

“We zijn nog wat zoekende naar de beste oplossingen in ons nieuwe systeem. Het is voor velen nieuw, maar we hebben er toch al enkele goede wedstrijden mee gespeeld. Zo verloren we nipt op Melsbroek. Het houdt nog vele werkpunten en wat loopwerk in. We pakken trouwens te makkelijk doelpunten en spelen te weinig kansen bij elkaar, het gegeven dat we nog maar eens scoorden op vier wedstrijden onderstreept dat. We staan momenteel onderaan, wat toch niet de bedoeling kan zijn bij SC Aarschot. Als niet iedereen op zijn niveau speelt en wekelijks een foutje maakt, dan is de rekening snel gemaakt. Dat kunnen we ons niet veroorloven. Kortom er is werk aan de winkel; we moeten punten pakken en daar moet zeker geen schoonheidsprijs aan verbonden zijn. Momenteel is het resultaat het belangrijkste. Spelers zoals Fariat en Vermeylen moeten samen met enkele anderen de ploeg dragen, ik wil in de toekomst ook één van de sterkhouders worden. Het moet lukken als iedereen er zich achter zet”, wist de vertegenwoordiger voor het Advenso uit Jabbeke, een bedrijf dat zonnepanelen produceert.

SC Aarschot ontvangt komende zondagnamiddag vanaf 15 uur Wambeek-Ternat.

“Tegen Bertem-Leefdaal speelden we een gretige partij. Op Linden was het moeilijk voetballen op hun kleine veld, we liepen er makkelijk elkaar in de weg. Wambeek-Ternat ontvangen we deze zondag thuis, dat zou op zich een haalbare kaart moeten zijn voor ons. Tegen teams zoals Wambeek-Ternat moeten we punten pakken, anders maken we het onszelf onnodig moeilijk in deze competitie. We gaan voor de driepunter, op welke manier we deze behalen is even van inferieur belang.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *