logo Casalina

Aaron Vogels begint als belofte bij VP Consulting – Prorace

Aaron Vogels begint als belofte bij VP Consulting – Prorace
De snelle Vogels centraal in beeld

Tweedejaarsjunior Aaron Vogels uit Binkom heeft besloten om volgend jaar de overstap te maken van het CT Glabbeek naar VP Consulting-Prorace. Gezien zijn nieuwe team in zijn gemeente ligt, zal het leuk trainen worden vanaf komende winter.

De tiener kijkt na een “speciaal seizoen” al uit naar volgend jaar.

“Die transfer van VP Consulting-Prorace was een logische en makkelijke keuze omdat mijn huidig en toekomstig team een goede samenwerking hebben. Het is ook een ploeg uit mijn nabije omgeving. Bij de eerste kennismaking met de ploegmanager klikte het meteen en bij hen heb ik de zekerheid dat ik als eerstejaarbelofte een mooi programma kan rijden. Ik wil hierbij ook nog even mijn huidig team, CT Glabbeek – Maes, bedanken voor de uitmuntende samenwerking. Een woord van dank aan mijn hoofdsponsor fietsenwinkel Gunter Brouns Service uit Binkom is bij deze ook gepast”, wist de snelle Vogels. “We willen de jeugd uit de eigen streek de mogelijkheid geven om zich te ontwikkelen en bij ons krijgen ze kansen om zich te laten zien. We zetten momenteel volop in op de jeugd en zijn van plan om dat ook verder te doen”, wist voorzitter van VP Consulting, Patrick Sempels.

Aaron wil eerst ervaring opdoen vooraleer zich op grote wedstrijden te storten.

In eerste instantie wil ik zoveel mogelijk ervaring opdoen. Ik kijk er naaruit om zoveel mogelijk wedstrijden te rijden op verschillende soorten omlopen en daardoor een zo compleet mogelijke renner te worden in de toekomst. Op die vraag kan in moeilijk antwoorden, ze willen mij een kans geven om ervaring op te doen.

Één gedachte over “Aaron Vogels begint als belofte bij VP Consulting – Prorace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *