logo Casalina

Sporting Budingen gaat tweede competitiehelft in als tweede na ongeslagen Atlas Linter

Sporting Budingen gaat tweede competitiehelft in als tweede na ongeslagen Atlas Linter
Sporting Budingen anno 2023-2024

Met een 38 op 48 staat promotiekandidaat in vierde provinciale F, Sporting Budingen, voorlopig tweede. Ze werden tweede in de strijd om de eerste periodetitel. De rood-witten delen na 6 van de 10 matchen de leiding om de tweede periodetitel met 16 punten met Atlas Linter en de Stormvogels Drieslinter B.

Na een ongenaakbaar en ongeslagen Atlas Linter (46 op 48) bezit Budingen de beste kaarten om promotie. Toekomst Bunsbeek vervolledigt de top drie met een 36 op 48. Ze openen vanaf zondagnamiddag 14.30 uur de debatten op bezoek bij Zoutleeuw B. Diego Jordens is met 11 treffers op 16 duels de topscorer bij de Hagelanders. Ploegmaat Yari Hendrickx volgt op drie stuks, net zoals Yannick Huypens. Jordy Bossens scoorde 7 keer. Pieter Knaepen is op het middenveld het slot op de deur voor de verdediging. Hij speelde niet toevallig het meeste minuten van het team, namelijk 1.407 op een maximum van 1.440. Neal Flussie speelde tot nu toe 1.349 minuten voor Budingen en is zo de tweede speler in de top twintig van de reeks van het meest gespeelde minuten.

Op zondag 4 februari trekken ze op bezoek bij tweede Bunsbeek, op zondag 10 maart volgt de clash thuis tegen leider Atlas Linter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *