logo Casalina

Sportief Rotselaar gaat met zege en mentale rust break in

Sportief Rotselaar gaat met zege en mentale rust break in
De blauwen van Sportief Rotselaar zetten druk

Op de voorbije speeldag in tweede provinciale A moest Sportief Rotselaar opstaan tegen ERC Hoeilaart en dat deed het ook. Ze kregen vele mogelijkheden maar botsten vaak op een sterke bezoekende doelman Bjarne Vandervoort, toch wonnen ze nog met 2-1. Trainer Stef Van der Bauwhede was blij met de zege, maar kan daaraan geen vervolg breiden door de coronabreak.

De geel-blauwen staan momenteel derde met elf punten, op vier éénheden van gedeelde leiders KFC Herent en promovendus KFC Baal.

“We pakten een terechte drie punten tegen ERC Hoeilaart, we pakten uit met een sterk eerste half uur. We hebben dan toch nog kansen de nek omgewrongen. Ik kende hun doelman niet maar hij hield hen wel zeer lang in de match. We maakten ook niet de fout om in te zakken. We zijn vooruit blijven verdedigen en blijven nadenken. Het was een belangrijke overwinning waardoor we effectief van een geslaagde competitiestart melding kunnen maken”, reageerde Van der Bauwhede. “Ondertussen evolueerde de covid 19-situatie negatief en bevinden we ons in deze situatie. Dat is enorm balen, maar het is nu zo. Ik gaf mijn spelers na de prima partij tegen Hoeilaart een weekje “mentale rust”. Daarna nemen we de draad opnieuw op, we gaan niet te speciaal doen. We moeten afwachten hoe het allemaal zal evolueren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *