logo Casalina

Snediger Wezel Sport voorbij KAC Betekom

Snediger Wezel Sport voorbij KAC Betekom
KAC Betekom en Wezel Sport begonnen aan de openingsspeeldag van voorbije competitie

Promovendus in derde amateur b Wezel Sport haalde uit bij KAC Betekom, vooral in de eerste helft deden de Kempenaars Betekom pijn. In het laatste half uur kwam er door enkele wissels weer strijd tussen de linies, het was echter te weinig en te laat.

In de eerste helft kon het duo Kuijlaars en Van De Gevel steeds op soortgelijke manier scoren. Over rechts drong Kuijlaars met onnavolgbare acties diep door. Bij de eerste twee treffers zette hij de bal hoog voor naar de tweede paal waar Van De Gevel hem in de linkerkruising binnenkopte. De derde keer belandde zijn voorzet daar via vrije trap. KAC kon te weinig dreigen en liet veel ruimte tussen de gelederen.

In de tweede helft bracht in minuut 52 een dieptepass van Kuijlaars opnieuw Van De Gevel op de rode loper naar doel, hij plaatste keurig in de hoek. Janssens, Vander Elst en Mateso-Lionga kwamen iets na het uur ingevallen, dat bracht snelheid en duelkracht. Wezel kreeg het stilaan moeilijk op eigen helft en leed vaak balverlies. Enkel Vermeiren kon met een droog afstandsschot in de linkerbenedenhoek tegengewicht bieden. Ondanks nog pittige Betekomse druk bleef het 1-4.

Een prettige binnenkomer voor Wezel-Sport die volgende speeldag Beringen ontvangt dat eveneens zijn opener won. Betekom mag onmiddellijk naar provinciegenoot KFC Diest voor een topper, de zwart-witten wonnen hun opener op Zwarte Leeuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *