logo Casalina

SK Waanrode vindt zijn plaats in derde provinciale

SK Waanrode vindt zijn plaats in derde provinciale
Marnick Jansen in actie

Promovendus SK Waanrode bivakkeert in de middenmoot van derde provinciale A. Na een moeilijk begin met puntenverlies op Binkom komen de geel-blauwen er stilaan door. Op de voorbije speeldag wonnen ze thuis met 2-1 van FC Meensel-Kiezegem.

Flankspeler Marnick Jansen moest in de dertiende minuut het veld op nadat ploegmaat Manti geblesseerd uitviel.

“Ik viel in in de dertiende minuut, das was wel verrassend, zo vroeg. Na vijf minuten “aanpassen” verliep het goed. Het was op zich maar 2-1, de score had hoger kunnen oplopen. Onze afwerking draaide niet enorm, dat kon beter. Verdedigend staan we al enkele weken prima, enkel op de openingsspeeldag op Binkom ging het minder”, wist de twintiger uit Berbroek, nabij Herk-de-Stad. “Met een zeven op twaalf misten we onze start niet. We zijn na Binkom week na week blijven groeien”, aldus Jansen die aan zijn zevende seizoen bij Waanrode toe is, tussendoor bracht hij een jaargang door bij SK Rummen.

Zowel Waanrode als Drieslinter staan gedeeld vierde.

“We trekken zondagnamiddag naar de Stormvogels Drieslinter. Dat is een goede ploeg, hopelijk kunnen we daar verder onze prima vorm etaleren en spelen we zoals voorbije zondag. Uiteraard mits de afwerking beter voor de dag komt. Hopelijk komt het goed. Hopelijk kunnen we dit seizoen ietwat normaal blijven doorspelen, we zien wel waar het schip zal stranden. Dit is een moeilijk te voorspellen periode.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *