logo Casalina

Oproep: Olivier Claessens (KFC Baal) speelt zondag zijn laatste voetbalmatch ooit. Wens hem succes en …

Oproep: Olivier Claessens (KFC Baal) speelt zondag zijn laatste voetbalmatch ooit. Wens hem succes en …
Claessens (r) speelt deze zondag zijn laatste match ooit en wel met Baal tegen Averbode-Okselaar

Volgende zondag op 1 mei speelt aanvallende middenvelder Olivier Claessens (33) uit Betekom zijn laatste competitieve voetbalwedstrijd ooit. Hij doet dit in het shirt van ambitieuze tweedeprovincialer KFC Baal en bekampt met groen-roden FC Averbode-Okselaar.

Hij begon zijn professionele carrière bij R Antwerp FC en speelde dan nog onder andere bij het Nederlandse Willem II, Racing Mechelen, Cercle Brugge, FCV Dender, Berchem Sport. In 2015 wou hij dichterbij huis gaan spelen en sloot hij zich aan bij KAC Betekom. Na ommetjes bij KFC Herent en Kontich sloot hij zich in het seizoen 2020-2021 aan bij het sfeervolle KFC Baal.

Vorig seizoen eindigde de wedstrijd van Baal tegen Averbode-Okselaar in een 3-2 na een zinderend matchverloop, dat belooft!

Zouden jullie lezers en vele anderen in de loop van de komende week of in het weekend Claessens een berichtje, voicemail, audiobericht, … willen sturen om hem succes te wensen. Je kan ook eventueel je favoriete voetbalherinneringen aan hem vermelden. Claessens een berichtje sturen kan via 0476 539 115 of olivier.claessens@hotmail.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *