OHR Huldenberg klopt Stormvogels Haasrode na gesloten duel

OHR Huldenberg en de Stormvogels Haasrode streden soms voor de bal

Eersteprovincialer OHR Huldenberg haalde het in een oefenduel met tweedeprovincialer Stormvogels Haasrode met 2-0. Ze scoorden in iedere helft één keer. Leuk om weten is dat ze op een spiksplinternieuwe grasmat in actie kwamen in de Emile Gillisstraat in Huldenberg.

OHR zette een mix van ervaring en jonge talenten op het veld. Bij de Stormvogels vielen zeker wat afwezigen te noteren zoals middenvelders Dries Leirs, Jens Jacobs en aanwinst Nils Goedeweeck die uitgerekend van OHR de overstap maakte naar Haasrode.

Het thuisteam begon offensief en zag dat aanvankelijk eindigen in schoten over of in de handen van uitgoalie Vangeenberghe. In minuut dertien was het wel raak. De bal werd teruggelegd naar Jonas Philips die besloot in de rechterhoek, 1-0. Gaandeweg werd de partij wel wat bitsiger. Bezoekende spits mikte rond minuut 25 over OHR-doel. Kort daarna speelde Vandervoort de bal door aan de rechterzijde naar Philips, hij ging op wandel in het strafschopgebied. De bal werd weggewerkt. Bij het thuisteam was Art Meylemans in goede doen, bij de bezoekers ging Michiels de flank af om één van de aanvallers te kunnen bereiken.

De felicitaties na de 1-0 met Philips als derde van rechts

De tweede helft werd gekenmerkt door vele wissels.

Er was veel beweging in de tweede helft, maar weinig effectief gevaar. In minuut 55 een doorbraak van ingevallen Stormvogel Demarez. Bij OHR werd ijlings opgeruimd. Met nog een kwartier te gaan eigenden twee invallers van OHR zich een rol toe in de wedstrijd. Bahendwa speelde vanaf rechts een bal naar Vandenbossche die in doel werkte, 2-0 en daar bleef het ook bij.

Doelpunten: 13′ Philips (1-0), 75′ Vandenbossche (2-0).