logo Casalina

Na drie seizoenen verlaat topschutter Willem Meurrens Greunsjotters Vossem voor een avontuur bij KV Bonheiden

Na drie seizoenen verlaat topschutter Willem Meurrens Greunsjotters Vossem voor een avontuur bij KV Bonheiden
Meurrens (tweede van links) scoorde vaak op assist van Zehic (tweede van rechts)

Topschutter Willem Meurrens uit Holsbeek verlaat na drie jaargangen de Greunsjotters Vossem uit derde provinciale. De kopbalsterke spits gaat vanaf komend seizoen een avontuur aan bij de geel-zwarten van KV Bonheiden die in tweede provinciale uitkomen. Meurrens toont flink wat ambitie voor zijn nieuwe verhaal dat nog geschreven moet worden.

Meurrens genoot van de toffe jaren aan de Sint-Pauluslaan, voordien had hij bij de reeksgenoten van KV Tremelo en HO Bierbeek B gespeeld.

“Ik heb drie mooie seizoenen bij Vossem beleefd. De supportersclub van de Vossem Army hielp enorm bij de goede beleving van onze thuismatchen. Het waren leuke jaren met een toffe groep, ik wens hen dan ook het beste voor volgend seizoen, maar het is tijd voor iets anders. Ik heb een goed seizoen achter de rug met twintig goals. Dit geeft vertrouwen! Volgend seizoen trek ik naar KV Bonheiden, waar ik met plezier de nieuwe uitdaging zal aangaan. Mijn doel is simpel, kampioen spelen met Bonheiden. Het is een ploeg met ambitie en dat is belangrijk voor mij. Ik hoop dat ik mezelf nog verder kan ontwikkelen in een hogere reeks. Ik heb twee seizoenen in tweede provinciale gespeeld met VK Holsbeek, maar toen was ik nog jong. Ik geloof dat ik in tweede nu wel een rol van betekenis kan spelen”, aldus de topschutter bij de groen-zwarten. “Ik ken deze Antwerpse reeks wel. Het vormt een interessante competitie met goede ploegen die in actie komen op mooie en goed onderhouden velden, ik kijk er naar uit!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *