logo Casalina

Kan VK Linden alsnog stijgen naar derde amateur? We weten het over enkele dagen

Kan VK Linden alsnog stijgen naar derde amateur? We weten het over enkele dagen
Kan VK Linden opnieuw vieren? Foto Caroline Noé

Worden de kaarten opnieuw geschud op het vlak van stijgers van eerste provinciale? Gezien de kans bestaat dat het stamnummer Mandel United wordt verkocht aan Excelsior Moeskroen, bestaat de kans dat VK Linden alsnog naar derde amateur stijgt. Derde keer goede keer in deze periode? Secretaris Bart Verbiest houdt zijn hart vast.

Na een mooie eindronde bleven de groen-witten met lege handen achter, of toch niet?

“Ik blijf erbij: we hadden het in de derde eindrondematch van de vier thuis moeten afmaken, dat was thuis tegen VKE Drongen. We hebben het daar laten liggen”, opende secretaris Bart Verbiest. “Het zou nog een hele leuke verrassing zijn, moesten we nog stijgen naar derde amateur. Het is afwachten wat volgende week zal brengen.”

Stijgen kan interessante derby’s met zich meebrengen

“We zijn benieuwd, want als we stijgen, kan dat eventueel interessante derby’s opleveren. Eerste provinciale is ook een mooie reeks, maar met enkele zakkers uit de buurt zoals Houtem-Oplinter, SC Aarschot en KV Tervuren-Duisburg krijgt het nu toch ietwat een grotendeels Brusselse toets. Akkoord Herent komt erbij, maar dat zijn er nog twee uit de buurt die verdwijnen. Dat waren wedstrijden in de streek waar wij en onze supporters reikhalzend naar uitkeken. Na een schitterend seizoen hadden we niet gerekend op de eindronde én deze plotwending.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *