logo Casalina

Leider Crossing Vissenaken en tweede Boutersem United clashen

Leider Crossing Vissenaken en tweede Boutersem United clashen
Derdeprovincialer Boutersem United realiseert versterkingen

In derde provinciale d clashen deze avond leider Crossing Vissenaken en tweede Boutersem United. Het verschil tussen de blauwen en de groenen bedraagt momenteel vijf éénheden, dat zou na deze avond minder of meer kunnen zijn. Bij Boutersem, dat thuis speelt, geloven ze er niet enorm in gezien de huidige blessurelast. Opmerkelijke statistiek: thuis slikten ze nog geen treffer. Crossing aan de andere kant wilt het vel van de beer niet verkopen vooraleer hij daadwerkelijk geschoten is.

Crossing pakte uit met een 30 op 30 en veroverde de eerste periodetitel, ze lijken torenhoog favoriet

“We gaan zonder verwachtingen maar met heel veel vertrouwen naar Boutersem toe. Voor ons moet echt niks en mag alles. Natuurlijk leeft de derby en kijken de spelers en ook vele supporters van ons uit naar de match. Boutersem blijft immers samen met TW 3000 dé titelkandidaat van onze reeks. Wij hebben een ongelooflijke start neergezet en een 30 op 30 is niet iets wat je vaak meemaakt als speler of als trainer. Dat Boutersem gehavend aan de aftrap komt, is een feit maar aan de andere kant is hun kern ook veel breder dan die van ons waar we vooral aanvullen met youngsters. Wij zijn natuurlijk gesterkt door het behalen van de eerste periode, zodat we toch al iets op zak hebben. Wij moeten niks, maar willen wel heel graag. Ik had liever gehad dat we beiden op al onze spelers konden rekenen, dat is het leukste. Maar de match van deze avond zal leuk worden. Twee gemotiveerde ploegen en veel volk. We kijken er enorm naar uit!”, wist trainer Kris Deldime. “Aanvallende kracht Vanzavelberg is zeker een sleutelspeler bij hen, maar ondanks de afwezigen zit er nog heel wat andere kwaliteit in het team van Boutersem. We zijn zeker op onze hoede. Dat de beste morgen moge winnen! Een pint drinken we sowieso na de match!”.

Crossing Vissenaken op bezoek in Kampenhout
Crossing Vissenaken anno 2022-2023

Brent Vanzavelberg hoopt dat de Boutersemse thuisreputatie ongeschonden blijft

“We zitten met acht afwezigen die in het begin van de competitie aan de aftrap stonden, dus je kan wel zeggen dat het zoeken wordt. We hebben thuis in de competitie nog geen doelpunt tegen gekregen, dus we hebben wel onze thuisreputatie hoog te houden. Zelf heb ik de laatste weken terug een goeie vorm te pakken. Tijdens het begin van de competitie was het wat zoeken met de vermoeiende nachten door de geboorte van ons eerste kind, een flinke zoon Thieu. Het is deze avond aan de meer ervaren spelers om de ploeg te trekken en richting de overwinning te sturen. Het collectief blijft het belangrijkste, hoeveel goals ik tot nu toe scoorde, daar heb ik eigenlijk geen idee van. Qua assists zal het zeker in de dubbele cijfers zijn, ik probeer om die manier belangrijk te zijn”, gaf de relatief kersverse vader aan.

Boutersem United ontvangt deze zaterdagavond om 19.30 uur op eigen veld aan de Oude Baan eeuwige rivaal Crossing Vissenaken.

Één gedachte over “Leider Crossing Vissenaken en tweede Boutersem United clashen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *