logo Casalina

KVC Langdorp besloot de competitie met een hoge score tegen Haasrode B

KVC Langdorp besloot de competitie met een hoge score tegen Haasrode B
KVC Langdorp anno 2021-2022

Op de slotspeeldag ontving voorlaatste KVC Langdorp rode lantaarn De Stormvogels Haasrode B en won het afgetekend met 7-2! Arno Vos (25) scoorde in het matchbegin een belangrijke goal die een kentering inzette en zo naar de ruime zege leidde. Het begin oogde moeizaam voor Langdorp, maar uiteindelijk ging VC er op en over.

Middenvelder Arno Vos uit Langdorp speelt al sinds zijn vijfde bij KVC en verliet hen éénmalig voor Klim-Op Begijnendijk waar hij een handvol seizoenen geleden ineens kampioen mee speelde in vierde provinciale. Daarna ging hij terug aan de Gijmel spelen.

Ik woon op amper vijfhonderd meter van het stadion”, verduidelijkte Vos. “We begonnen de wedstrijd met een onuitgegeven tandem op het middenveld met mezelf en Hayani naast elkaar. In het begin was het eventjes zoeken en moesten we al snel achtervolgen. Door de snelle gelijkmaker van Tuerlinckx was dit meteen uitgewist. Zo moesten we na een twintigtal minuten opnieuw achtervolgen, ook deze keer konden we meteen terug scoren. Zo bleef de spanning in de wedstrijd. Na de 3-2 van Goovaerts merkte je dat de veer gebroken was bij Haasrode B en hebben we het afgemaakt in de tweede helft. Ikzelf was vaak betrokken in het spel waardoor ik goed in de wedstrijd zat. Zo werkte de driehoek Hayani -mezelf- Matthijs goed in de strijd om het middenveld te winnen wat naar mijn gevoel heel belangrijk was in deze match. De tweede ballen waren meestal voor ons wat toch een groot voordeel is. Het was leuk om vooral na een moeilijk seizoen dit toch nog met een positieve noot af te sluiten. Vele matchen van het voorbije jaar hadden een andere kant kunnen uitgaan, het zat meestal wat tegen en dat is eigenlijk wat het verhaal van het hele seizoen”, besloot de nummer dertien van de blauwe bende uit het Aarschotse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *