KSC Keerbergen en Sporting Budingen spelen gelijk

KSC Keerbergen en Sporting Budingen hielden de nul in hun bekerduel

KSC Keerbergen had op deze tweede speeldag om de Beker van Vlaams-Brabant thuis tegen Sporting Budingen de betere kansen, maar maakten deze niet af of zagen de uitstekende doelman Neal Flussie de bal uit doel houden. Finaal stevende deze wedstrijd tussen twee promotiekandidaten uit verschillende reeksen in vierde provinciale af op een 0-0.

Buiten enkele afwezigheden aan beide kanten viel vooral het enorm scorebord bij den Eska op.

Na een kleine studieronde werd De Cat na tien minuten diep gestuurd, door een verkeerde balaanname belandde de bal naast doel. In minuut achttien belandde een vrije trap vanaf rechts van thuisspeler Bendella aan de tweede paal bij Delafortrie. Hij besloot overhoeks, doelman Flussie belette een doelpunt. Op minuut 25 stormde bezoeker Torfs rechts door, zijn snedige voorzet belandde aan de tweede paal bij Bossens, maar Demonie werkte nog snel weg. Op het half uur week een schot van Delafortrie af en kwam het net naast de rechterpaal terecht. Enkele minuten later belandde voor Budingen een corner vanaf rechts in de voeten van Bossens, maar hij kon net niet goed afzetten. Na stilstaande fase in minuut 36 kwam de bal bij thuisspeler Laevers. Hij mikte naar de verste paal, maar zag zijn schot afgeblocked. Delafortrie kon niet profiteren in de rebound. Net voor rust werkte goalie Flussie een kans van De Cat weg.

De ruststand was de eindstand bij KSC tegen Budingen

De begin- en de ruststand waren dezelfde.

In de tweede helft had den Eska enkele kansen. Bij Budingen waren enkele spelers achteraan en op het middenveld in goede doen, zoals Knaepen. Invaller Kesselaers miste de grootste mogelijkheid. Hij kwam alleen voor Flussie terecht, maar de bezoekende keeper hield zijn netten schoon. In een soortgelijke situatie met Delafortrie alleen voor Flussie, redde deze laatste opnieuw de meubelen. Aan de overzijde werd Jordens diep gestuurd, doelwachter Vanbuggenhout stond pal. Het bleef 0-0. Budingen won nog de penaltysessie met 2-5.

Benieuwd naar wie er bijkwam of wie vertrok in de voorbije periode bij KSC Keerbergen en/of Sporting Budingen? Lees het hier nog eens even na in het grote transferoverzicht!