logo Casalina

Jeugdtrainers Valencia komen naar SMS Lubbeek voor een vijfdaagse tijdens herfstvakantie

Jeugdtrainers Valencia komen naar SMS Lubbeek voor een vijfdaagse tijdens herfstvakantie
Valencia CF op bezoek bij SMS Lubbeek

Bij derdeprovincialer SMS Lubbeek zijn ze momenteel de koning te rijk, daar er tijdens de herfstvakantie jeugdtrainers van Spaanse topper Valencia CF afgezakt komen voor een vijfdaagse trainingsstonde. Deze herfstvakantie beleeft de jeugd van Lubbeek en omgeving immers de voetbalweek van hun leven.

De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar SMS Lubbeek

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team tijdens de voorbije 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de herfstvakantie van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november op het complex van SMS Lubbeek aan de Gellenberg

Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2022 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2022 SMS Lubbeek voor het eerst partner van Valencia CF. SMS Lubbeek behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in België.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

Het Valencia Voetbalkamp is een viijfdaagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) tussen 6 en 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse en Belgische UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit een shirt, short en sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en vijf dagen toptraining door de officiële Spaanse Valenciatrainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is 212,50 euro, er bestaat een mogelijkheid tot betaling in twee termijnen.

Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekendje Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd van het eerste team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla, bezoek aan de fanshop en meer!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.be

SMS Lubbeek is niet de enige partner in de buurt, volgende week vanaf maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli doen de Spanjaarden ook de jeugd van tweedeprovincialer VK Holsbeek aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *