logo Casalina

KMJ FC Zichem ambieert de linkerkolom

KMJ FC Zichem ambieert de linkerkolom
De nieuwkomers bij KMJ FC Zichem

Op de voorbije nationale feestdag stelde derdeprovincialer KMJ FC Zichem zijn ploeg aan het publiek voor. Met achttien aanwinsten en acht vertrekkers was een update voor de trouwe fans hoognodig. De blauwen willen minstens tien punten beter doen in vergelijking met het voorbije competitiejaar wat hen in de linkerkolom van een sterkere reeks zou brengen.

“We mikken op de linkerkolom, een zevende à achtste plaats zou leuk zijn. We bevinden ons in een sterkere reeks, maar we gaan toch pogen om tien punten meer te pakken. Ik verwacht ook een vlotte samenwerking met nieuwe T2 Franco”, wist trainer Kevin Wouters.

Ook voorzitter Hans Verhaegen zetten ook eventjes de puntjes op de spreekwoordelijke klinker

“We hebben enkele pijnpunten van het voorbije seizoen samengenomen en weggewerkt. Met deze grote vriendengroep verwacht ik niet minder dan een superseizoen. Eén ding staat al vast, we zijn toch al de beste ploeg van Scherpenheuvel-Zichem”, wist Verhaegen, wiens uitspraak in de smaak viel. Ik hoop dat we veel punten pakken.”

Afgesloten werd er met de nieuwkomers die voor het publiek een liedje mochten zingen, bij sommigen ging dat vlotter dan bij anderen. Zelfs nieuwe teamkinesiste Mia ontsnapte tot haar verrassing hier evenmin aan, tot groot jolijt van zus en medeverzorgster Laura…

Hopelijk etaleren de nieuwkomers van Zichem betere kunsten op het veld, kine Mia stond links buiten beeld
Hopelijk etaleren de nieuwkomers van Zichem betere kunsten op het veld, kine Mia stond links buiten beeld

Één gedachte over “KMJ FC Zichem ambieert de linkerkolom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *