logo Casalina

FC Saint Josse mikt op kampioenschap na jaartje net niet

FC Saint Josse mikt op kampioenschap na jaartje net niet
De spelersgroep net voor de match op Standaard Meerbeek

Nadat ze vorig seizoen door de corona-onderbreking promotie naar derde amateur op een haartje misten, hopen ze bij Brusselse eersteprovincialer Saint-Josse FC dat het dit seizoen wel raak is. Ze openen de competitie in hun reeks op het veld van Léopold FC in Ukkel.

Tijdens de voorbereiding wisselden ze enorm sterke matchen met mindere af. “We stonden vorig seizoen continu aan de leiding. Pas enkele speeldagen voor het stop zetten van de competitie verloren we wat van onze pluimen en uiteindelijk ook punten. We werden hierdoor derde en dat kostte ons de promotie. Ons doel voor dit seizoen is meteen duidelijk, we willen vol voor het kampioenschap gaan en daarvoor zijn we ook goed gewapend”, vertelden enkele spelers na de gewonnen bekermatch op Standaard Meerbeek. Toen stond het collectief goed. In de loop van het vorige weekend gingen ze eruit in de derde ronde van de Beker van België op het veld van Koninklijke Racing Club Gent uit tweede amateur.

Sindsdien is de samenwerking Ahmed Rami opgezegd. “Met grote spijt meldt de club het einde van het verhaal met coach Ahmed Rami. Als gevolg van extrasportieve perikelen besloot de trainer om onze club te verlaten. De deur naar blijft steeds open voor hem na zijn verrichtingen bij onze vereniging”, klonk het bij Saint-Josse FC. Vooralsnog is er nog geen nieuwe trainer van de blauw-roden aangesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *