logo Casalina

FC Averbode-Okselaar en KFC Herent willen tekenen voor aantrekkelijk duel

FC Averbode-Okselaar en KFC Herent willen tekenen voor aantrekkelijk duel
FC Averbode-Okselaar anno 2021-2022

Op speeldag 17 in tweede provinciale a bekampen FC Averbode-Okselaar en KFC Herent elkaar zondagnamiddag vanaf 15 uur. Een duel tussen de oprukkende zesde en de leider. Averbodevoorzitter Nico Van Buitenen hoopt er bovenal een mooie en zonnige wedstrijd te zien. Kortom een mooi spektakel waar de supporter van deugd heeft in een periode waarin de samenleving stilaan weer lijkt te herstellen na de coronapandemie.

Averbode-Okselaarvoorzitter Nico Van Buitenen hoopt dat de voetbalsport winnaar zal zijn.

“Het klopt dat wat we vorig weekend op Geetbets lieten zien hoopgevend was naar de toekomst toe. We hebben dit seizoen niets meer te winnen of verliezen. We zijn met ons huiswerk naar volgend jaar toe bezig. Ik wil nog eens een voetballende namiddag zien van een mooi niveau. Het maakt me daarbij niet uit wie als winnaar uit de bus komt; wij of KFC Herent. Ik hoop op een mooi zonnig weekend en dat onze sport daarop naadloos aansluit. Iedereen is na corona stilaan bezig zijn leven op te pikken. Hopelijk kunnen we een normale voorbereiding en daaropvolgend seizoen meemaken”, keek Van Buitenen al ietwat vooruit.

Herentcoach Tino Crabbé speelde in 2013 kampioen in derde provinciale kampioen met het toenmalige FC Volharding Okselaar. Kortom hij trekt met respect naar Averbode.

“Ik woon in Scherpenheuvel en dat doet toch wel iets om dichtbij huis te komen spelen. Ik hou er goede herinneringen aan over, ook door de titel, dat doet wel iets. Mijn focus ligt nu op Herent en we willen er voor de driepunter tekenen. FC A-O is het beste voetballende team waar we tegen speelden in deze reeks, we hebben veel respect voor hen. Ondanks dat gegeven starten we met onze eigen filosofie en de wil om te winnen. Ze wonnen met hun nieuwe trainer op Geetbets, de rust is bij hen opnieuw aanwezig en zijn er klaar voor. Ik verwacht een leuke partij en heb er zin in.”

KFC Herent vervroegt op eigen veld de topper tegen Elewijt
KFC Herent hoopt ook zondagnamiddag te vieren op Averbode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *