logo Casalina

U14 girls 3 Hasselt Stix zijn indoor kampioen

U14 girls 3 Hasselt Stix zijn indoor kampioen
De U14 girls 3 van de Stix zijn enorm blij met het succes!

In een aantal zeer spannende wedstrijden, waarin de winst soms pas in de laatste minuten werd beslecht, slaagde deze zeer enthousiaste groep meisjes erin om kampioen te worden. Het samenspel, hun groei en ontwikkeling waren doorslaggevende factoren voor deze deugddoende titel.

Dit indoorkampioenschap kwam tot stand door een prachtige teamspirit waaruit een mooi samenspel ontstond. Al een aantal maanden werken trainer Emanuele Lossa en coach Sander Dragt intensief samen om vanuit vertrouwen, positiviteit, mogelijkheden en talenten een team te smeden dat er als collectief staat. De drie meisjes die vanuit de U14 girls 4 bij het samengestelde indoorteam kwamen, werden moeiteloos mee opgenomen in het team. Geen individualisme, elk teamlid kreeg evenveel speelkansen en bevestiging. Zo kwam de kracht van hockey als teamsport bij deze ploeg tot uiting.

In de spelersgroep van dertien meisjes hadden er slechts drie ervaring met indoorhockey, dat sterk verschilt van outdoorhockey. Voor de anderen was het indoorspel dus geheel nieuw. Naarmate de competitie vorderde nam het vertrouwen en spelplezier tijdens de trainingen en wedstrijden toe. Met het gekende resultaat en dus eindwinst tot gevolg! Dit werd gevierd met een feestelijke teamactiviteit op de schaatsbaan!

De U14 girls 3 van de Stix na recto ook verso
De U14 girls 3 van de Stix na recto ook verso

Geef een reactie