De Beker van Heist 2.0 is voor KFCM Hallaar dat de beloften van KSK Heist klopte

KFCM Hallaar pakt de Beker van Heist 2.0 tegen de beloften van KSK Heist

Derdeprovincialer KFCM Hallaar wint voor het tweede jaar op rij de Beker van Heist 2.0. In de finale pakten ze de eindzege na een 3-1 overwinning tegen de beloften van KSK Heist.

De wedstrijd vond plaats in Hallaar. In een matige wedstrijd liepen de rood-groenen van Hallaar in de openingshelft tot 3-0 uit. Aan het einde van de eerste helft kwam het jonge KSK Heist fiks opzetten, maar ze misten de opgelegde kansen. In de tweede helft was Heist de betere ploeg, maar viel er slechts één doelpunt in hun voordeel. Kortom de einduitslag bedroeg 3-1 in het voordeel van de ervaren derdeprovincialer.

Het ging trouwens om een heruitgave van de finale van vorig seizoen, toen beet de jonge garde met 3-2 in het stof in de Spekstraat.

Doelpunten: 7′ Janssens (1-0), 20′ Vercammen (2-0), 38′ Le Blon (3-0), 58′ Kanté (3-1).