logo Casalina

Crossing Vissenaken pakt verdiende titel en verliest nipt tegen SC Out-Hoegaarden B in vorm

Crossing Vissenaken pakt verdiende titel en verliest nipt tegen SC Out-Hoegaarden B in vorm
Gilles Roosen is aan zijn eerste seizoen Crossing toe Beeld: Kaat Defau

Crossing Vissenaken veroverde de titel in derde provinciale d, het moest voorbije speeldag wat van zijn pluimen laten door de thuisnederlaag tegen SC Out-Hoegaarden B, maar willen er de twee komende weken nog een lap op geven. Jonge verdediger Gilles Roosen (21) uit Wommersom scoorde op het uur nog de 2-1, maar het werd finaal 2-3 tegen de Brouwers.

Roosen begon er op zijn vijfde aan in Budingen en speelde daar nog voor Bunsbeek en KVK Tienen. Hij kwam daarna bij VC Houtem-Oplinter terecht, op zes seizoenen tijd evolueerde hij via de jeugd naar het eerste team. Momenteel speelt hij zijn eerste jaar bij Crossing Vissenaken en tekende hij bij voor volgende jaargang.

“Aan het seizoensbegin hadden we zeker geen titel verwacht, misschien eindronde. Op individueel vlak zijn Tielt-Winge en Boutersem volgens mij beter, maar de matchen moeten gespeeld worden. Ons geheel staat wekelijks positief aan de aftrap en we krijgen van iedereen enorm veel steun. Na onze mooie reeks en de titel kijken we tevreden terug op dit jaar. Zeker onze prima aanval verzekerde ons van vele punten. We verloren tegen Hoegaarden B, ze zitten nu aan een reeks van 12 op 12. Toch had ik het gevoel dat daar veel meer inzat. We zaten wel met zes afwezigen, voor ons is het stilaan aftellen naar volgend seizoen toe. We moeten nog twee wedstrijden goed afronden”, wist de verdediger die aan vier treffers en een handvol assists zit.

De blauw-witten gaan volgende speeldag nog op bezoek bij kleurgenoten Sporting Molenbeek en op de slotspeeldag ontvangen ze FC Binkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *