logo Casalina

De Stormvogels Haasrode belanden even in de duisternis

De Stormvogels Haasrode belanden even in de duisternis
De Stormvogels Haasrode op Baal

In minuut 65 in de partij tussen de Stormvogels Haasrode en FC Perk op speeldag 28 van de 30 in tweede provinciale b viel het licht uit. De thuisspelende geel-roden waren prima aan de partij begonnen en scoorden in minuut 28 de 1-0 via Jasper De Velter. Dat was ook de score toen de helft van de lichtmasten het niet meer wilden doen, zo zien de Stormvogels zichzelf een driepunter door de neus geboord.

Toen de avondverlichting iets na een uur in werking moest treden, weigerden twee van de vier lichten dienst en floot de ref van dienst af gezien de slechte zichtbaarheid op het veld. Hierdoor kijken de rood-gelen tegen een 0-5-nederlaag aan.

“We hadden de meeste kansen en dreigden de 2-0 te maken. Ik zag Perk bij ons geen doelpunt meer maken. Dit smaakt enorm zuur, want we bekijken dit als een wedstrijd die we normaal gezien sowieso hadden gewonnen. Nu krijgen we meer dan waarschijnlijk een 0-5 forfaitscore aan de broeken geven ze hen de drie punten cadeau”, klonk het teleurgesteld bij de Stormvogels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *