logo Casalina

Arno The Kid actief op sociale media én bovenaan de rangschikking met FC Moorsel

Arno The Kid actief op sociale media én bovenaan de rangschikking met FC Moorsel
FC Moorsel pakt de eerste periodetitel in het seizoen 2023-2024

In het weekend scoort hij voor derdeprovincialer FC Moorsel, dit seizoen al vier stuks. Tijdens de week maakt hij met zijn broer Average Rob filmpjes in het gezelschap van onder meer Mathieu van der Poel en Remco Evenepoel. Meet Arno The Kid Van Impe (24) uit Overijse, die bij de oranje-zwartgetinte derdeprovincialer het voetbalplezier opnieuw vond.

Arno begon op zijn achtste te voetballen bij Tempo Overijse. Daarna volgden enkele seizoenen in de eerste teams van ERC Hoeilaart en dat was in vierde, derde en tweede provinciale. Hij besloot door een hardnekkige blessure er even mee te stoppen maar miste het te veel en begon er opnieuw mee bij zijn kameraden bij FC Moorsel.

“Ik ken er zo goed als iedereen. Het zijn allemaal vrienden en/of voormalige ploegmaats. Ik bekijk FC Moorsel als mijn hobby, mijn privé. Ik was even geleden gestopt door een blessure, maar ik kon het niet langer missen. Ik miste het te hard om te kunnen spelen met mijn vrienden. Ik wil dit ook nog zo lang mogelijk doen en genieten van de derde helft na de match. Momenteel bestaan er nog geen videoplannen hier op de club”, opende Arno. “De fysieke combinatie met die filmpjes mag er zijn. Het is fysiek belastend, hierdoor moet ik soms een training overslagen om los te rijden met de fiets of uit te lopen. Ik ben blij dat mijn coach, Steven Feyaerts, hiervoor begrip opbrengt. Ik kan hem eventuele hinder steeds melden. In het kampioenschap hield men met ons op voorhand amper rekening. De focus lag of ligt niet op de titel, we bekijken het match per match. De grote derby’s zijn diegenen tegen Vossem en Eizer, Sterrebeek ook wel een beetje en net tegen hen lieten we ons enige verlies noteren. De terugronde zal alvast pittig worden met deze streekduels. In de club bekijken we top vijf nog steeds als doel. We zijn een nieuwe ploeg en de puzzelstukken vielen al snel in elkaar. In alle linies doen we het goed. Nu stilaan onze spits Arne Vanderlinden op toerental begint te raken ziet het er beter en beter uit voor wat nog komen moet”, wist de rechtsvoor die dit seizoen al vier keer de weg naar doel vond. “Trouwens op vlak van filmpjes maken zal het in de toekomst iets grappiger en zotter worden, maar daarover mag ik nog niet veel zeggen. Laat het ons erop houden dat we van de normalere sporten afstappen en dat het wel iets extremers kan worden”.

Leider FC Moorsel speelt deze zondagnamiddag vanaf 14.30 uur de topper tegen derde Sparta Haacht-Tildonk vanaf 14.30 uur op het Spartapark aan de Elleveldweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *