logo Casalina

Beloften Futsal Shokudo Aarschot kunnen deze avond stunten in Belgische beker

Beloften Futsal Shokudo Aarschot kunnen deze avond stunten in Belgische beker
De beloften van FS Aarschot anno 2023-2024 Beeld FS Aarschot

De beloften van Futsal Shokudo Aarschot staan vrijdagavond in de eigen Demervallei voor een fikse opdracht. In de kwartfinale van de Beker van België voor beloften krijgen ze vanaf 20.30 uur het bezoek van de U21 van KRC Genk Futsal. De vrijdagavond nadien wacht de topper tussen leider Aarschot en tweede Herstal.

Sportief manager Yannick Arnoets kijkt uit naar het komende tweeluik.

“Als we Genk zouden uitschakelen, komen we tegen de beste vier beloftenteams van het land uit. Wij hebben een goede lichting die al even op elkaar is ingespeeld. Enkele spelers braken ondertussen door in de A-kern, dit bekersucces komt dus niet geheel onverwacht. We doen het ook goed in de competitie goed als tweede in tweede beloftendivisie, dus waarom nu niet stunten? Bij kwalificatie komen we uit tegen kleppers zoals Anderlecht en Jette met een topjeugdopleiding”, wist Arnoets. “Op zich heeft het duel tegen Racing Genk een stralend cachet. Het zal spannend worden en ik verwacht dat het van details zal afhangen. Onze coach Bart Vanderperre levert fantastisch werk met deze groep”, vervolgt Arnoets. “Bij hen kennen we de coach relatief goed en de jonge keepers Reggy Bex en Milan Binnard, die eerder twee jaar bij ons speelden, zijn ook zeker geen onbekenden. Het is leuk om tegen bekende gezichten te spelen.”

De week nadien volgt de topper in tweede divisie waar ons eerste team tweede Herstal ontvangt, dat zal ook enorm de moeite worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *