logo Casalina

De laatste loodjes voor de organisatie van de 24ste editie van de Aarschotse triatlon komen eraan

De laatste loodjes voor de organisatie van de 24ste editie van de Aarschotse triatlon komen eraan
Het organiserende Aarschotse Triatlhlon Team in vol ornaat

De organisatie van de Hageland Power Triathlon begint op volle toeren te draaien. Met de noodzakelijke vergunningen en toelatingen op zak, legt het organiserende Aarschotse Triathlon Team (AATT) de focus op de praktische zaken voor de wedstrijd zelf, met start in Rotselaar en aankomst in het centrum van Aarschot op zondag 18 juli. Zo zijn ze onder andere nog op zoek naar vrijwilligers om alles in goede banen te helpen.

Plastriatlon over de sprintafstand start die dag om tien uur met de zwempartij aan de Plas in Rotselaar. De start to triathlon zal exact een kwartier later beginnen en de Hageland Power Triathlon over de 1/3de afstand wordt in gang geschoten om 11 uur.

“Voor deze editie, de 24ste ondertussen, hopen wij dat jullie, onze gewaardeerde vrijwilligers, weer paraat willen staan om alles in goede banen te helpen leiden. Kan je je op zondag 18 juli voor een paar uur vrijmaken om een handje toe te steken bij deze organisatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons”, klonk het bij het AATT. De vrijwilligers zouden vooral ingezet worden als seingevers langs het fiets- en loopparcours in het Aarschotse.

Je kan contact opnemen met bestuursleden Eddy Colebunders, Maarten Vermeulen of kct@knoet.be. “Voor alle medewerkers wordt een t-shirt en lunchpakket voorzien. Je moet voor die t-shirt wel op voorhand je maat laten weten. De organisatie van deze wedstrijd zal doorgaan onder de coronamaatregelen die gelden voor die periode, voor zowel deelnemers als helpers en seingevers. Bij vragen of twijfels, aarzel niet om ons te contacteren”, wisten ze bij de organisatie, het Aarschots Triathlon Team in samenwerking met de Knoet en het Knoet Cycling Team te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *