logo Casalina

De Sodastream gaat naar sportmama uit Nieuwrode!

De Sodastream gaat naar sportmama uit Nieuwrode!
Sportmama Kelly Vallons nam de prijs in ontvangst omringd door haar zonen Thomas (l) en Brent

Naar aanleiding van het bereiken van duizend likes op facebook van www.regiosport.be werd onder de eerste duizend likers een sodastream ter waarde van 90 euro uitgeloot. Deze sodastream werd verkregen bij SOS Electro uit Blanden. De gelukkige winnares van dit apparaat werd sportmama Kelly Vallons uit Nieuwrode, die samen met haar twee zonen Brent en Thomas de prijs in ontvangst nam.

Vallons was vroeger als volleybalster actief in het Lubbeekse, geen wonder dat de appel niet al te ver van de boom valt bij haar twee zonen. Thomas (15), die er in november 16 wordt, begon samen met zijn broer Brent (rechts op de foto) bij het toenmalige Racing Nieuwrode. Brent is er nog steeds actief als doelman en wel bij KDN United, de ploeg die ontstond in 2014 nadat Racing Nieuwrode en Kortrijk-Dutsel fuseerden. Hij komt ook mee supporteren als zijn broer competitief de tweewieler opspringt.

Thomas begon een kleine vijf jaar geleden te crossen toen de veldrit in Nieuwrode vlakbij huis werd georganiseerd. Bevriend streekrijder en veldrijder Len Dejonghe stond toen met zijn camper en zijn bijhorende gezelschap op hun oprit en zo kreeg Vuerinckx de smaak echt te pakken, voordien reed hij al BMX bij het BMX Team Bekaf Aarschot. Hij koerst en fietst vanaf dit seizoen voor Acrog-Tormans, hij legt momenteel het laatste deel voor zijn voorbereiding op het wegseizoen met zijn team af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *