logo Casalina

U15 Sportief Rotselaar tevreden met vijfde plaats op eigen SPR Cup

U15 Sportief Rotselaar tevreden met vijfde plaats op eigen SPR Cup
De U15 van Sportief Rotselaar waren blij met de vijfde plaats op hun eigen Cup

De U15 van Sportief Rotselaar onder leiding van coach Niki Vroom pakten in de slotfase van hun wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van OHL de zege door het enige doelpunt te scoren. Ze genoten van deze vijfde stek voor eigen fans.

In de loop van de poulematchen verloren ze van KV Bonheiden en KSK Heist, enkel van Boutersem United konden ze nipt met 1-0 winnen. In de halve finale om plaats vijf tot acht konden ze de U14 van KSK Heist kloppen met 2-0. In het duel met OH Leuven om de vijfde positie kon Jaro diep in de slotfase de beslissende treffer realiseren. Achteraf waren de blauw-gelen er blij mee.

“Deze vijfde plaats is een billijk resultaat voor ons. We hadden hier op voorhand voor willen tekenen”, wist een blije trainer Vroom.

Neem je zelf met je eigen team deel aan een jeugdtoernooi of zelfs deze SPR Cup en werd daar een mooie prestatie behaald? Stuur gerust een platte of landscapegroepsfoto naar info@regiosport.be dat samen met een contactnummer voor wat meer uitleg, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *