logo Casalina

De U14 van KSK Heist waren het jongste team op de U15 SPR Cup

De U14 van KSK Heist waren het jongste team op de U15 SPR Cup
De U14 van KSK Heist waren met voorsprong het jongste team van de dag

De jonge Heistse rekruten verloren de strijd om plaats zeven op de eerste editie van de SPR Cup van Boutersem United op strafschoppen. Na een nagelbijter verloren de wit-blauwen alsnog met 7-8. Ze keken tevreden terug, zeker omdat ze nog niet zo lang met elf tegen elf spelen op het veld. Ze komen over van een acht tegen achtgegeven.

De U14 van Heist waren de jongsten van het U15-toernooi en er speelden bij hen ook nog eens twee spelertjes van de U13 mee. Ervaring werd er absoluut opgedaan. Het positiespel, daar moet uiteraard nog aan gesleuteld worden, daar ze nog niet al te veel ervaring hebben met de elf tegen elfveldbezetting. Ook op fysiek vlak was het soms lastig tegen oudere tegenstanders, maar ze werden nooit echt overlopen. In de poules verloren ze van Westerlo, wonnen ze van Bonheiden en speelden ze 1-1 gelijk tegen OH Leuven.

In de halve finales om plaats vijf tot acht verloren ze van thuisteam Rotselaar en in de eindstrijd om plaats zeven bleef het tegen Boutersem United 0-0 in de reguliere speeltijd. De strafschoppen leken in hun voordeel uit te draaien, 5-3 was opeens mogelijk, maar de Boutersemse goalie knalde zijn penalty binnen. Kort nadien belandde een strafschop van Boutersem op de dwarsligger, botste deze twee keer op de lijn en viel binnen, zo verloren ze met 7-8.

Neem je zelf met je eigen team deel aan een jeugdtoernooi of zelfs deze SPR Cup en werd daar een mooie prestatie behaald? Stuur gerust een platte of landscapegroepsfoto naar info@regiosport.be dat samen met een contactnummer voor wat meer uitleg, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *