logo Casalina

U15 Boutersem United winnen plaats zeven op SPR Cup op strafschoppen

U15 Boutersem United winnen plaats zeven op SPR Cup op strafschoppen
De U15 van Boutersem United pakte plaats zeven in de SPR Cup na een spannende penaltysessie

De groen-witten van Boutersem United leken even de eindstrijd om plaats zeven van de eerste editie van de SPR Cup te verliezen. In de strafschoppensessie kwamen ze even op achterstand, maar ze bogen de hele situatie om.

Ze verloren eerst hun poulewedstrijden tegen KSK Heist en Sportief Rotselaar, hun slotmatch tegen KV Bonheiden speelden ze 0-0 gelijk. In de halve finales om plaatsen vijf tot acht moesten ze hun nederlaag erkennen tegen OH Leuven, het werd 0-2. Tegen de U14 van KSK Heist eindigde de wedstrijd op een billijke 0-0, beide teams konden niet al te veel kansen bij elkaar krijgen.

De strafschoppen leken aanvankelijk in het voordeel van Heist uit te draaien, 5-3 was opeens mogelijk, maar de Boutersemse goalie knalde zijn levensbelangrijke penalty binnen. Kort nadien belandde een strafschop van Boutersem op de dwarsligger, botste deze twee keer op de lijn en viel binnen, zo won United met 7-8.

Neem je zelf met je eigen team deel aan een jeugdtoernooi of zelfs deze SPR Cup en werd daar een mooie prestatie behaald? Stuur gerust een platte of landscapegroepsfoto naar info@regiosport.be dat samen met een contactnummer voor wat meer uitleg, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *