logo Casalina

U15 meisjes Kevoc zijn goed op dreef

U15 meisjes Kevoc zijn goed op dreef
De U15 meisjes van Kevoc Keerbergen deden het uitmuntend

De U15 meisjes van Kevoc Keerbergen zijn goed op dreef, ze wonnen onlangs hun thuispartij tegen Mavoc Mechelen. Toch is dat verre vanzelfsprekend aangezien ze pas hun eerste jaar ingaan van een spel van zes tegen zes. In dit toernooi op eigen bodem konden ze duchtig uitproberen.

Kevoc liep in de beginfase vlot uit, maar Mavoc liet zich niet kennen tijdens deze voorbereidingsmatch. Bij 24-20 was er sprake van de eerste setbal, Mavoc kwam nog op 24-21 en probeerde de bakens te verleggen. De 25-21 kwam er echter snel. In de daaropvolgende set waren beide teams aan elkaar gewaagd, getuige de 13-11-tussenstand. De ref zei bij 18-17 dat het de laatste bal was en Mavoc kwam 18-18 gelijk.

Voordien speelde deze groep duels van vier tegen vier, daar komen er nu twee bij aan iedere kant.

“De ploeg is goed bezig, ik ben er sinds ergens vorig seizoen mee in de weer en ze pikken alles gretig op. Het is een leuke en leergierige groep die steeds aanvallend probeert te denken. Ze hebben nog een goede progressiemarge en gaan ongetwijfeld een leuk competitief jaar in”, klonk het bij Kevoc. Twee meiden van deze U15 komen ook al in actie bij de U17.

Één gedachte over “U15 meisjes Kevoc zijn goed op dreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *