logo Casalina

U15 KV Bonheiden tevreden met plaats vier op de SPR Cup

U15 KV Bonheiden tevreden met plaats vier op de SPR Cup
De U15 van KV Bonheiden pakten plaats vier op de eerste SPR Cup

De U15 van KV Bonheiden verloren in de eerste editie van de SPR Cup in Rotselaar, waar er in totaal 70 teams in actie kwamen over een heel weekend, de spannende strijd om plaats drie. Tegen KVC Westerlo slikten ze één doelpunt in de reguliere speeltijd, maar de geel-zwarten konden terecht fier terugkijken op een prima toernooi.

De jongens van KV Bonheiden begonnen met een 2-0 zege tegen thuisteam Rotselaar, daarna was KSK Heist met een nipte 1-0 te sterk. In hun laatste poulewedstrijd tegen Boutersem United speelden ze 0-0 gelijk. In de halve finales tegen latere winnaar KFC Houtvenne, speelden ze zowaar 0-0 gelijk. De strafschoppen verliepen met een 5-3 in hun nadeel. In de strijd om plaats drie werden ze na een niet zo kansenrijke wedstrijd met 1-0 geklopt door de leeftijdsgenoten en de Kemphanen van KVC Westerlo.

Neem je zelf met je eigen team deel aan een jeugdtoernooi of nam je zelfs deel aan deze SPR Cup en werd daar een mooie prestatie behaald? Stuur gerust een platte of landscapegroepsfoto naar info@regiosport.be dat samen met een contactnummer voor wat meer uitleg, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *