logo Casalina

U11 KFC Perk sluiten Paastoernooi KDN United zegevierend af

U11 KFC Perk sluiten Paastoernooi KDN United zegevierend af
De U11 van KFC Perk met boven vlnr naar rechts: afgevaardigde Kevin De Ruyck, Ferre Mannaerts, Guyani Jehoulet, Yaro De Coninck, Arne Seneca, trainer Joyce Vangindertael. Onderaan vlnr : Staf De Wilder, Ylian De Ruyck, Mats Van Hamme, Achiel Tock, Imrane Sekkali

Sinds het begin van dit seizoen spelen de U11 van KFC Perk voor het eerst op het provinciale niveau. Daar betaalden ze flink wat leergeld, ze konden geen enkele wedstrijd winnen. Voor het toernooi van KDN United waren de verwachtingen niet hoog gespannen bij trainer Joyce Vangindertael en afgevaardigde Kevin de Ruyck. Toch was het bingo voor de donkerblauwen.

De sportieve staff bekeek het als een oefening voor hun groep.

“Ik verwachtte er zelf niet al te veel van. Als ze zelfs maar één wedstrijd wonnen was ik al gelukkig, maar niets was minder waar. De eerste wedstrijd tegen Haasrode werd zowaar 3-0, de tweede wedstrijd van de namiddag tegen KDN United zelf eindigde op een 0-0 gelijkspel. Daar kenden we wat tegenslag, we zagen twee keer na elkaar de bal op de paal verdwijnen. De derde een laatste wedstrijd wonnen we ook overtuigend met 3-1 tegen Werchter. Op naar de finale en wel tegen Houtvenne. Het was een moeilijke start; Houtvenne speelde bergafwaarts de spelers van Perk moesten dus bergop om het doel te bereiken. Beide ploegen kregen evenveel kansen maar de bal vloog er voor Perk het eerst in 1-0. We speelden onze spel verder en wonnen uiteindelijk de finale met 2-0! Een topprestatie van het hele team!”, aldus een overgelukkige coach Vangindertael.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *