logo Casalina

U10 en U17 Rapide Wezemaal pakken uit

U10 en U17 Rapide Wezemaal pakken uit
U10 Rapide Wezemaal won de finale van de Nieuwsblad Cup

De U17 van KFC Rapide Wezemaal werden kampioen. Hun jongere collega’s van de U10 wonnen de Vlaams-Brabantse finale van de Nieuwsblad Cup in Rotselaar. Ze gaan naar de nationale finales.

Op een steenworp van de eigen club, in Rotselaar legden de rood-witten een prima parcours af om in de finale gelijk te spelen tegen het Brusselse FFF Haren, het werd 1-1. Finaal klopten ze hen met 3-1 op strafschoppen. Zo verdienden ze een ticket voor de interprovinciale finale. Onderweg klopten ze FC Kortenberg-Meerbeek en Sportief Rotselaar. Hun interprovinciale finale spelen ze deze zondag 12 mei in Temse.

De U17 deden het ook verre van slecht. Ze klopten de buren en leeftijdsgenoten van VK Holsbeek op hun veld met 1-2 in de strijd om de titel in hun gewestelijke reeks. Het was spannend, zeker omdat Holsbeek tweede staat in de stand. Slechts enkele dagen nadien klopten ze vijfde Tielt-Winge 3000 op eigen veld met 0-7. Op woensdag 15 mei spelen ze een afsluitend vriendschappelijk duel op bezoek bij de buren van SC Aarschot.

U17 Rapide Wezemaal spelen kampioen
De U17 van Rapide Wezemaal spelen kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *