Q8 tempo oil banner

 

Plenke Werchter stelt na jeugdbestuur ook nieuwe TVJO aan!

Plenke Werchter stelt na jeugdbestuur ook nieuwe TVJO aan!
De U10 van Plenke Werchter met nieuwe TVJO Rudy Geens en trainster van de U6/U7 Nathalie Pira

Vierdeprovincialer SK Plenke Werchter hield een afsluitende barbecue voor de jeugd aan hun veld aan het Corneel Van Leemputtenstadion op de Tremelobaan in Werchter. Ze maakten ook tijd en plaats voor een bescheiden huldiging en de nieuwe TVJO of verantwoordelijke voor de jeugd werd formeel voorgesteld. Het gaat om Rudy Geens.

Iets meer dan een maand geleden raakte bekend dat SK Plenke Werchter met een jeugdbestuur begon om wat meer in zijn jeugd te investeren. Dat kunt u hier nog eens nalezen. Nu werd de kroon op het werk gezet met de aanstelling van jeugdverantwoordelijke Rudy Geens. Hij was voordien in de weer bij de U13 van KVC Kessel-Lo en zal jeugdcoördinator Nicky Rappoort bijstaan.

Naar volgend seizoen toe heeft Plenke Werchter al een U10-ploeg gevormd. De blauw-oranjehemden zoeken nu nog naar volgend seizoen toe jeugdspelers tussen zes en elf jaar. Er werd afgesloten met een wedstrijd tussen de ouders van de spelers en de spelers zelf. De winnaar was na afloop van geen tel, de uitgelaten sfeer des te meer! Het was voor allen aanwezig een mooie afsluiter van het jaar.

Geef een reactie