logo Casalina

Paastoernooi van Delta Londerzeel herrijst als een feniks uit zijn assen

Paastoernooi van Delta Londerzeel herrijst als een feniks uit zijn assen
Affiche Delta Paascup editie 2024

Na jaren van afwezigheid brengt tweedeprovincialer Delta Londerezeel een oude traditie van de club terug in het leven: een paastoernooi voor jeugdploegen. Het paastoernooi op Delta was vroeger een echte vaste waarde binnen de regio. Na het overlijden van wijlen Jos Verdickt, de bezieler van het tornooi, verdween het toernooi.

Dit jaar besloot een groep enthousiaste Deltanen dat het tijd is om hier opnieuw werk van te maken. Op zaterdag 30 maart en paasmaandag 1 april ontvangen ze meer dan 75 ploegen in de Meerstraat. Beginnend bij de allerkleinste U6 voetballertjes tot U17 komen ze hun beste beentje voorzetten en trachten de eerste plaats te behalen. Delta wil het tornooi een tikkeltje extra geven door een Fun-Zone te creëren.

Naast een springkasteel met als thema voetbal zullen er ook nog verschillende attracties zijn die de spelers kunnen doen tussen hun wedstrijden door. Een snelheidsmeter om te zien hoe hard je kan trappen, een huizenhoge wereldbeker waar je moet trachten in te trappen en voor de kleinsten een aantal figuren van diertjes waar precisie gevraagd is.

Na hun inspanningen zal elke ploeg op het podium gehuldigd worden alsof de Champions League hebben gewonnen.  U hebt het al begrepen, het toernooi draait om beleving!

Alle uitslagen en het volledige wedstrijdschema vallen te volgen op https://www.tournify.nl/live/deltapaascup2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *