logo Casalina

OH Leuven organiseert open talentendag voor meisjes op zondag 5 februari

OH Leuven organiseert open talentendag voor meisjes op zondag 5 februari
Talentendag voor meisjes op OH Leuven
Op zondag 5 februari gaat OH Leuven op zoek naar opkomend talent via de eerste open talentendag. De OH Leuven Women komen uit in de hoogste afdeling, de Lotto Super League. De club zet sterk in vrouwenvoetbal en gaat nu op zoek naar aanstormend talent via een open talentendag.
Zo staat de club momenteel met een jonge talentvolle ploeg aan de leiding in de Super League. Vorig jaar eindigden ze op een tweede plaats. Met Jong OHL heeft de club ook een ploeg actief in  eerste nationale, het tweede niveau. Hierin krijgen zeer jonge speelsters de kans om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen. De club heeft de ambitie om de jeugd van de vrouwenwerking verder uit te bouwen in de loop van de komende jaren.
Op zondag 5 februari vindt de eerste open talentendag plaats en dit tussen 10 en 12 uur in het Sportcentrum Leuven, gelegen aan de Domeinstraat 61 in Kessel-Lo.
Dit is jouw kans om in de voetsporen te treden van Nicky Evrard, Sari Kees of Hannah Eurlings. Ben je geboren tussen 2009 en 2012 en speel je graag voetbal? Schrijf je dan voor 2 februari in. Inschrijven kan via ohleuven.com/talentendag-meisjes 
Opgelet, je kan enkel deelnemen indien je bent ingeschreven. Vragen? Mail ons via Noah.Raeymaekers@ohl.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *