logo Casalina

Xavier Alliet tekent voor anderhalf seizoen bij eersteprovincialer FC Melsbroek

Xavier Alliet tekent voor anderhalf seizoen bij eersteprovincialer FC Melsbroek
Coach Alliet (eerste van links bovenaan) bij het toenmalige KRC Boortmeerbeek

Xavier Alliet (51) uit Haacht heeft een nieuwe club beet, het is eersteprovincialer FC Melsbroek geworden. Hij ondertekende er een contract voor anderhalf seizoen en kreeg interim-coach Gert Sannen tot het einde van het seizoen mee aan boord als T2. Het voorbije weekend wonnen de wit-groenen met 0-1 op OHR Huldenberg.

Dat Alliet een nieuwe uitdaging zocht, kan u hier nog eens nalezen.

“Ik wist dat de trainer op het einde van het seizoen ging stoppen. Ze namen contact, waarna ik Melsbroek-Veltem bekeek. Opeens bereikte het nieuws me dat de coach per direct vertrok. We spraken af en bereikten een akkoord. Daarna ging ik de spannende Rhode-De Hoek-Boka United, die 4-3 werd bekijken, want we spelen binnenkort tegen Rhode.”

Melsbroek deelt de tiende positie met KFC Herent en HO Veltem.

“We moeten tegen Rhode winnen zodat we kunnen aansluiten met de middenmoot. Voorts moeten we toekomstgericht werken en de vertrekkers goed vervangen. Dat zijn voorlopig onder andere doelman Jason Bulté, kapitein Nick Vermeulen en middenvelder Lenny Noë. Gert Sannen staat me als T2 bij omdat hij de club veel beter kent. Hij zal dat doen tot het einde van het seizoen, dan zoeken we iemand nieuw. Daaromtrent zijn we verschillende pistes aan het bewandelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *