logo Casalina

U15 KVC Westerlo pakken plaats drie op SPR Cup

U15 KVC Westerlo pakken plaats drie op SPR Cup
De U15 van KVC Westerlo (rechts) haalde het van KV Bonheiden in de strijd om plaats drie

De U15 van de Kemphanen van KVC Westerlo boekten een derde stek op de eerste editie van de SPR Cup in Rotselaar. In de strijd om plaats drie hielden ze de zwart-gelen van KV Bonheiden af en wonnen ze met 1-0.

Ze begonnen hun toernooi met een 2-0-overwinning tegen de U14 van KSK Heist, daarna verloren ze met een nipte 0-1 van KFC Houtvenne. In de slotmatch van hun poule klopten ze met dezelfde cijfers OH Leuven. In de halve finale tegen de leeftijdsgenoten van KSK Heist werd het 0-0 en brachten strafschoppen uitsluitsel, Westerlo beet in het zand met 5-3. In het duel om plaats drie tegen Bonheiden scoorden ze één keer en dat was genoeg. “We waren de beteren tegen Bonheiden en toonden dat met een doelpunt, nog een grote kans en enkele halve mogelijkheden”, klonk het relatief tevreden bij KVC Westerlo.

Het team was een frisse mix van spelers uit verschillende niveaureeksen.

De U15 van KVC Westerlo waren blij met plaats drie op de SPR Cup
De U15 van KVC Westerlo waren blij met plaats drie op de SPR Cup

Neem je zelf met je eigen team deel aan een jeugdtoernooi of zelfs deze SPR Cup en werd daar een mooie prestatie behaald? Stuur gerust een platte of landscapegroepsfoto naar info@regiosport.be dat samen met een contactnummer voor wat meer uitleg, alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *