logo Casalina

Basketbalkamp Dynamo Bertem was groot succes

Basketbalkamp Dynamo Bertem was groot succes
De deelnemers aan het Zomerkamp van Dynamo Bertem

Voor kinderen van 6 tot 14 jaar uit Bertem en omstreken is de laatste volle week van augustus ondertussen een jaarlijkse traditie geworden. In de gloednieuwe sporthal Verona krijgen de jongeren basketbalinitiatie en leren ze hun spel te verbeteren. Dit basketbalkamp kon rekenen op maar liefst 59 deelnemers. 14 coaches leiden het kamp in goede banen en zorgen voor een sportief en leerrijk einde van de zomervakantie met veel aandacht voor de technische vaardigheden van het basketbal en teamspirit. 

Voor de jonge deelnemers is het binnenkort opnieuw aftellen naar het volgende basketbalkamp dat plaats vindt tijdens de Paasvakantie van maandag 8 tot vrijdag 12 april 2024. 

Het succes van de kampen trekt zich trouwens door naar de hele club. Met meer dan 165 spelers in 13 ploegen bereikt Dynamo Bertem zijn limiet. Enkel bij de jongste ploeg, met de geboortejaren 2016 en 2017, zijn er nog enkele plaatsjes beschikbaar. 

Interesse? Meer info via  https://www.dynamobertem.be/ 

Dynamo Bertem is een familiale basketbalclub waar zowel jongeren als volwassenen in alle vrijheid hun talenten kunnen ontplooien. Je wordt opgevangen door een gemotiveerd team van trainers en ploegbegeleiders, ondersteund door een sportieve cel, die je laten groeien in deze leuke sport. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *