logo Casalina

Veldritteam Deschacht-Hens-Maes verwelkomt Toon Aerts als nieuwe versterking

Veldritteam Deschacht-Hens-Maes verwelkomt Toon Aerts als nieuwe versterking
Toon Aerts in zijn nieuwe kleuren

Veldritteam Deschacht-Hens-Maes is verheugd om de toetreding van Toon Aerts bij het team aan te kondigen. Vanaf 16 februari 2024 zal Toon deel uitmaken van het veldritteam, waar zijn talent en vastberadenheid de sportieve ambities verder zullen versterken. Toon tekende een overeenkomst voor twee jaar.

“Met talloze overwinningen en een indrukwekkende staat van dienst in het veldrijden, brengt Toon Aerts niet alleen zijn ervaring, maar ook zijn ongeëvenaarde passie voor de sport naar ons team. Zijn toetreding zal ongetwijfeld een dynamische impuls geven aan ons streven naar topprestaties en succes op de veldritpodia. We kijken uit naar het slot van het crossjaar om hem nog enkele keren in actie te zien”, aldus manager Guido Verschueren.

Toon, afkomstig uit Rijkevorsel, is zeer verheugd om hier een nieuw hoofdstuk in zijn carrière te beginnen . “Reeds na de eerste gesprekken had ik meteen een goed gevoel bij deze ploeg. Een jonge, ambitieuze omgeving dewelke de afgelopen jaren steeds stappen heeft gezet naar een verdere professionalisering. Voor mezelf de ideale omgeving om mij terug in het veldritwereldje te gooien en een definitieve streep te trekken onder de voorbije twee jaren. Hopelijk kan ik met mijn staat van dienst en ervaring het team een nieuwe stap laten zetten naar podia en overwinningen op het hoogste niveau. Ik kijk alvast uit naar de drie wedstrijden die ik dit veldritseizoen nog kan afwerken, maar ook reeds verder naar de zomer met een combinatie van weg en gravel wedstrijden, waarbij het BK gravel in Turnhout meteen een mooie uitdaging is in eigen regio”, verwoordde Aerts zijn gevoel.

“We heten Toon Aerts van harte welkom bij Deschacht-Hens-Maes en kijken uit naar een vruchtbare en succesvolle samenwerking”, besloten ze bij Deschacht-Hens-Maes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *