logo Casalina

Dames van Rugbyclub Pajot presenteren kalender voor buitenlands toernooi en de Warmste Week

Dames van Rugbyclub Pajot presenteren kalender voor buitenlands toernooi en de Warmste Week
Dameskalender Rugby Club Pajot anno 2023-2024

Voor de tweede keer in hun bestaan brengt de eerste damesploeg van Rugbyclub Pajot, fier uitkomend in tweede divisie, een kalender uit. Met de verdiensten uit het eerste exemplaar, vijf jaar geleden, trokken ze naar een toernooi in Portugal. Ook nu willen ze op toernooi naar het buitenland, maar koppelen ze dit gegeven aan het goede doel. Een deel van de winst vloeit immers naar De Warmste Week.

“We kwamen vijf jaar geleden op het idee om dit type kalender te maken op de Jaarmarkt van Lennik, deze vindt dit jaar op 25 november plaats. Dat zot idee is daar toen ontstaan, hierdoor konden we op buitenlands toernooi en maakten we er mooie herinneringen aan. Enkele anciens van toen en enkele nieuwe speelsters wilden dit initiatief hernieuwen”, aldus deelnemende speelster Kerlyne De Keukeleere. “Deze keer pakten we het iets professioneler aan, het resultaat mag gezien worden, vind ik. Niet iedereen uit het team nam eraan deel en hiermee willen we laten zien dat er speelsters zijn in alle maten en gewichten. We zijn ook niet allen 25 jaar, het kan allemaal bij ons. We brachten deze keer trouwens een extra laagje aan. Een deel van de omzet gaat naar het goede doel. Dat gaat naar De Warmste Week, zo maken we er tegelijkertijd een leuke groepsactiviteit van. We zijn er trouwens nog niet uit welk buitenlands toernooi het na onze competitie zal worden.”

Geïnteresseerden in deze smaakvolle kalender mogen contact opnemen met info@rugbypajot.be. Op dat adres zijn potentieel geïnteresseerde speelsters eveneens welkom, want Rugbyclub Pajot is een gezellig team dat steeds uitbreiding zoekt.

De dames van Rugby Club Pajot keren de rug naar 2023
De dames van Rugby Club Pajot keren de rug naar 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *